Szolgáltatásaink

Célunk az, hogy szolgáltatásunkkal valamennyi megrendelőnk mind teljesebb megelégedettségét érjük el.


Horganyzás

A horganyozó berendezéseinket úgy igyekeztünk felépíteni, hogy mind technikailag, mind technológiailag a lehető legoptimálisabban tudjuk azt megrendelőink igényei szerint alkalmazni. Ez azért fontos, mert bérgalvanizálás során a megrendelők számtalan minőségű és alakú alkatrészekkel keresnek meg minket. Annak érdekében, hogy a legjobb minőséget tudjuk nyújtani, alapanyag és technológiai beszállítóink termékeit úgy válogattuk össze, hogy azok a legjobban megfeleljenek ügyfeleink igényeinek. Az általunk készített horganybevonatok megfelelnek a RoHS direktíva követelményeinek is.Passziválás

A mind jobban szigorodó környezetvédelmi feltételek, és a felületvédelemmel szemben támasztott egyre nagyobb korrózióvédelmi követelmények a vegyipart arra kényszerítik, hogy mindig új és jobb, minőségileg többet nyújtó anyagokkal álljanak elő. E fejlődés fokozatosan kiszorítja a korábban alkalmazott hat vegyértékű krómot tartalmazó vegyszereket. Ez a folyamat vállalkozásunknál is végbe megy.
A horganyozás utáni elengedhetetlen művelet a felületre leválasztott horganyréteg passziválása, régies nevén kromátozása. A kromátozás szakkifejezés onnan ered, hogy korábban csak 6 vegyértékű krómot (kromátot) tartalmazó passziváló szerek léteztek.
A passziváló anyagok határozzák meg a horgany bevonat színét, és a korrózió álló képességét. A cégünk jelenleg négyféle színt biztosít a megrendelők részére: sárga, kék, transzparens és fekete.

  • slide
  • slide
  • slide

Cinklamellás bevonat készítése (Zinc flake coating)

ZINTEK 200 egy szervetlen, cinkben gazdag korrózióálló alapbevonat, cink- és alumínium lemezkékkel (pigmentek), amely mártó/centrifuga, centrifuga, mártó/csepegtetős és szóró eljárásokkal alkalmazható kötőelemeken, mint pl.: csavarok, anyák, rugók, kapcsok stb., lemezeken és egyéb megmunkált fém (főleg vas, acél) alkatrészeken. A bevonatot fekete színben is készítjük.
  • slide

Felni felújítás

Vállalunk lemezfelni felújítást. Általában fényes és matt fekete, valamint fényes és matt fehér színekben. Egyedi kérés esetén RAL színskálából is választhatók színek.


  • slide

Szemcseszórás, homokfúvás

Cégünk vállal csak fém felületek homokszórását. Ezen belül fémszerkezetek, gépalkatrészek, autóalkatrészek felületének tisztítását rozsdamentesítését.